Pagina's

donderdag 30 mei 2013

Start van een groot avontuur.....


Hallo iedereen,

Laat ik ons even voorstellen. Mijn naam is Matthew Van Agtmael en ben 30 jaar.
Sinds mijn 18 ben ik samen met mijn lieftallige vrouw, joke:Ondertussen hebben we ook 3 fantastische kindjes:


Noah, met zijn 7 jaar de oudste, gevolgd door ons Jutte die met haar 5 jaar tweede in rij  is en ons Isa, ondertussen al 3. 

7 jaar geleden hebben wij in Kapelleveld te Merchtem een huisje gekocht. Dit hebben we vol enthousiasme verbouwd en gerenoveerd tot hetgeen wat het nu is.
Toch waren deze verbouwingen niet voldoende en wilden we nog een verdiep op de garage bijzetten. We wisten dat als we dit gingen doen, dit een redelijk deel van ons spaargeld zou opeisen, en dat we de rest van onze dagen in deze woonst gingen doorbrengen. Dan toch maar eens zitten rondneuzen op internet om te zien of we iets dergelijks zouden kunnen neerzetten voor een degelijke prijs. 

Na lang zoeken op internet zijn we terecht gekomen bij woningbouw Verelst. Toeval of niet maar zij hadden juist een nieuwe verkaveling gemaakt twee straten van onze huidige woning vandaan. 

Na contact opgenomen te hebben met de verkoper en de nodige gesprekken gedaan te hebben, hebben we uiteindelijk de knoop doorgehakt:  we gaan ervoor ! 

Uiteindelijk is onze keuze gevallen voor Lot15 een mooi stuk grond voor een HOB.
Na dit verteld te hebben tegen mijn ouders en schoonouders kwam tevens het goede nieuws dat mijn schoonouders hadden besloten om onze woning te kopen, zodanig dat deze woning in de familie blijft.... op deze manier moeten we toch niet voor altijd afscheid nemen van ons huidige huis.... 6 opmerkingen:

 1. Beste Matthew & Joke,

  Ik heb een website die jullie misschien wel zal interesseren : http://www.happybouwen.be. "De Tripadvisor van de bouwsector", zo werd mijn website door Trends magazine omschreven. Bouwers kunnen de bouwbedrijven waarmee ze werken beoordelen, toekomstige (ver)bouwers vinden via de zoekmachine de beste aannemer of vakman in hun streek. De website heeft maandelijks reeds meer dan 10.000 bezoekers en telt reeds meer van 1.200 (gecontroleerde) beoordelingen.

  Ik hoop dat jullie dit initiatief nuttig vinden? Indien ja, zijn jullie bereid jullie ervaringen ook op mijn site te delen? Zo helpen jullie toekomstige (ver)bouwers en goede bouwbedrijven (en ook mijn website, die zich nog steeds in een opstartfase bevindt).

  Alvast bedankt en veel succes verder!

  Dries

  PS : jullie kunnen alles zelf ingeven op mijn website, maar als jullie willen beoordelen laat me dan iets weten. Ik maak dan alle bouwbedrijven met wie jullie gewerkt hebben (zie rechterkolom website) aan in de database. Ik stuur dan per bedrijf een online evaluatieformuliertje terug. Een beoordeling kost 1 minuut tijd.

  Andere zaken die me helpen :
  - een facebook like (http://www.facebook.com/happybouwen)
  - een link naar mijn website op deze blog (of andere website of forum)?
  - praat erover om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste,

  Indien u gedesinteresseerd bent in plaatsing of zelf plaatsen van domotica , centrale verwarming , vloerverwarming en sanitair E-bus bied u zeer scherpe prijzen aan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar is de rest van de update? Ben wel benieuwd na de introductie wat jullie nu allemaal gedaan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie bouwblog: proficiat!

  Wij hebben dagelijks meer dan 400 bouwers en verbouwers op onze site en we zien het als onze missie om die mensen zo goed als mogelijk te inspireren en te informeren.

  Jullie zouden ons hierbij kunnen helpen. Bekijken jullie dit eens aub:
  https://www.raamwinkel.be/nl/blog/wedstrijd-beste-bouwblog-2016

  Enkele voorbeelden van andere bloggers vind je hier:
  http://papaverbouwt.blogspot.com
  http://users.telenet.be/FemEnStein/
  http://onshuisje-bouwmee.blogspot.be

  Bedankt en tot gauw
  Serge Vanhaverbeke

  BeantwoordenVerwijderen