Pagina's

donderdag 19 september 2013

Badkamer kiezen....

Ondertussen hebben we tijd gehad om een keer te gaan rondkijken naar keukens en badkamers. Wat mij het eerst op valt is dat de winkels waar we onze keuze moeten maken niet van de goedkoopste zijn en dat je dus eigenlijk zeker mag zijn, dat het vooropgestelde toegekende budget overschreden zal worden. 

Uiteindelijk hebben we onze keuze wel gevonden in één van de winkels...toch wat betreft meubel, wc, bad, enz..... Uiteindelijk is het vooropgestelde budget met 800€ overschreden.... maar dit wel zonder het kraanwerk.

Daar we zelf al wat opzoeking had gedaan naar de kranen die we wilden hebben, konden we bij ons bezoek aan de badkamer winkel direct voorleggen wat we wilden. 

De kranen die we gevonden hadden, bleken in de winkel waar we  onze keuze moesten maken een stuk duurder te zijn. En met een stuk bedoel ik echt een serieus verschil. Om jullie een idee te geven:

De keuze voor onze douche is gevallen op de volgende regendouche:

Hansgrohe Raindance Select E360 ShowerpipeAls we deze douche hadden genomen in de winkel had dit ons 1400 € (excl. BTW) gekost, door een beetje opzoek werk, heb ik dezelfde douche gevonden voor 750€ (incl.BTW)... (http://www.doucheplus.be/kranen/Hansgrohe-Raindance-Showerpipe-AIR360-Select-wit/chroom/1911002040/2013131152158.htm).


Concreet hield dit dus in dat als we het kraanwerk (badkraan, douche, wastafel kranen) in de winkel hadden genomen ons dit 1500€ meer gekost zou hebben. 

Uiteindelijk hebben we het kraanwerk gevonden op de volgende sites:

www.keukenkranen.be
www.doucheplus.be


Hieronder overzichtje van het kraanwerk dat we zullen installeren in onze badkamer:

Badkraan + Douchekop:

Grohe Grohtherm 2000 Thermostatische badmengkraan

 


 Hansgrohe Raindance select e150 handdouche 3jet chroom

http://static.rorix.nl/image/product/hansgrohe-raindance-select-e150-handdouche-3jet-chroom-ga96153_1.jpg

Douche:

Hansgrohe Raindance Showerpipe AIR360 Select wit/chroom
 Wastafelkranen:

Hansa Hansastela wastafelkraan met waste vaste uitloop 111mm. chroom
TO BE CONTINUED.....
Geen opmerkingen:

Een reactie posten